Schilderwerken

Verf assortiment

Verf bestaat in een uitgebreid assortiment aan kleur, afwerking en textuur. Een professionele verffabrikant is dan ook van cruciaal belang. Die vonden we in Boss Paints en we bieden dan ook een grote verscheidenheid aan afwerkingsmogelijkheden. We leveren en plaatsen kroonlijsten, plinten en deurlijsten van Orac Decor en NMC met grote precisie.

Strak schilderwerk

Voor elk gewenst schilderresultaat is een gepast en specifiek verfsysteem nodig. Dit levert niet alleen een duurzaam resultaat, de glansgraad kan afhankelijk van uw smaak variëren van mat tot hoogglans.

Mooi en strak schilderwerk vraagt een grondige aanpak en voorbereiding van de meeste ondergronden. Vaak moet pleisterwerk volledig worden uitgeplamuurd om mooie gladde en effen schilderwerken te verkrijgen.

Decoratieve schilderwerken

Stuc- en borsteltechnieken zijn uitermate geschikt voor een afwerking die er heel natuurlijk uitziet.

Kalk- en marmerpoeders zijn hiervoor van oorsprong de oude, ambachtelijke grondstoffen bij uitstek met hun eigen specifieke kleur- en glansschakeringen.

We gaan een stap verder wanneer we kalk als basis vervangen door cement als waterbestendige oplossing, of door klei of verfproducten met glas- of zandkorrels.

Elke techniek heeft zijn eigen textuur, en de mogelijkheid om naadloze overgangen te maken van muren naar maatwerk.

Buitenschilderwerken

Een duurzame esthetische gevelafwerking is niet vanzelfsprekend. Door de combinatie van de typisch Belgische bouwstijl met baksteen en een vochtig klimaat wordt buitenschilderwerk vaak sterk op de proef gesteld. Geen sinecure voor de schilder!

Ons volledige aanbod aan gevelverven en -systemen biedt u de perfecte oplossing voor het schilderen van uw woning. Het kan vooraf nodig en nuttig zijn om een technisch rapport op te maken en samen met u te bespreken.

Ook het schilderen van houten schrijnwerk moet met het juiste verfsysteem aangepakt worden en vraagt eveneens de nodige voorbereidingen.

Scroll naar boven